ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Αποθήκευση 25%

Σύστημα Logic

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 699,00 
525,00 
(651,00  με φπα) Κερδίζετε : 174,00 € (25%)
Logic
+

Περιγραφή Προϊόντος

ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: Έκπτωση 25%

 

Το σύστημα τοίχου Logic είναι οτι πιο σύχρονο και εντυπωσιακό κυκλοφορεί στην Ευρωπαϊκή αγορά και εισάγεται απο ΙΤΑΛΙΑ. Με τέλειο φινίρισμα και φινέτσα χρωμίου, είναι ευέλικτο και πολύ λειτουργικό. Διαθέτει πληθώρα ειδικών εξαρτημάτων που καλύπτουν κάθε σύγχρονο επάγγελμα.

 

Το κοστολόγιο αυτό είναι ενδεικτικό για τοίχο μήκους 300cm (3 μέτρων) και περιλαμβάνει 4 κολώνες, 6 κρεμάσεις και 2 ράφια, όλα έτοιμα να βιδωθούν απ'ευθείας στον τοίχο σας.

Ενημερώστε μας για τα μέτρα των δικών σας τοίχων που θέλετε να καλύψετε και τις ανάγκες του καταστήματος σας ώστε να μελετήσουμε το χώρο σας, να τον σχεδιάσουμε εντελώς δωρεάν για να δείτε πως θα είναι και να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά.

 

Πιο αναλυτικά το Logic αποτελείται απο:

- Κολώνα τοίχου ύψους 240cm με 2 αποστάτες-στερεώσεις ώστε να βιδώθει στον τοίχο.

- Κρέμαση ρούχων με μπάρα Π 90cm chrome (χρωμίου) που πιάνει πάνω στην κολώνα. Αν θέλετε η κρέμαση σας να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη των 90cm μπορούν να χρησιμοποιηθούν άλλα εξαρτήματα που σας επιτρέπουν να επιλέξετε τη διάσταση της κρέμασης σας.

Το συγκεκριμένο σύστημα είναι πολύ λειτουργικό καθώς σας επιτρέπει να ρυθμίζετε το ύψος της κρέμασης σας και να την προσαρμόζετε σε όποιο σημείο θέλετε κάθε φορά, αναλόγως τις ανάγκες σας. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να αφαιρέσετε κάποια κρέμαση και να προσθέσετε στη θέση της ράφι ή και το αντίστροφο.

- Για να δημιουργήσετε ράφι χρειάζεστε ενα σετ πρόβολα ραφιού (2 τεμάχια) που πιάνουν πάνω στην κολώνα και μπορούν να στερεώσουν είτε ράφι μελαμίνης είτε κρυστάλλινο ράφι της αρεσκείας σας.

Το Logic είναι πολύ λειτουργικό και σας επιτρέπει να ρυθμίζετε το ύψος του ραφιού σας και να το προσαρμόζετε σε όποιο σημείο θέλετε κάθε φορά.

 

Επίσης το σύστημα αυτό μπορεί να ταιριάξει με επιπλέον κατασκευές, όπως πίσω βιτρίνας, γόνδολα μέσης, γραφείο-παραδοτήριο, πάγκος δειγματισμού, δοκιμαστήρια κ.ά., ότι χρειάζεστε δηλαδή για να εξοπλίσετε πλήρως το κατάστημα σας με ευκολία και οικονομία.